Informasjon


Orientering om påmelding til dåp

For å starte utfyllingen trenger du et 11-sifret fødselsnummer. Dersom dere ikke har barnets fødselsnummer, kan dere bruke deres eget. Dere vil motta en kode på sms for å gå videre i prosessen.

Velg ønsket kirke og dato.
Vi tildeler dåpsplasser etter "førstemann-til-mølla"-prinsippet. Det vil si at vi tildeler plass ut fra når en forespørsel er registrert som mottatt i vår database. Dersom det tar lang tid å fylle ut skjema, kan en annen søker til samme plass komme dere i forkjøpet. Det anbefales derfor å ha fødsels- og personnummer klart for barn og foreldre i forkant.

Barnets navn bør være meldt inn i Folkeregisteret da det er behov for denne bekreftelsen. Link til Folkeregisteret finner du HER
Har dere ennå ikke bestemt navn på barnet, kan dere likevel registrere ønske om dåp. 

Etter at dato for dåpen er bekreftet, kan dere senere gå til "Jeg vil åpne en registrering", og oppdatere innholdet med for eksempel faddere. Bruk samme person - og telefonnummer som ved første innlogging.

Ovennevnte opplysninger er nødvendige for oppfølging og gjennomføring av dåpen, blant annet for utstedelse av dåpsattest. 

 

NB! Om dere ønsker å endre dato må dere ta kontakt med oss. Stange kirkerkontor 625 78930 eller e-post fellesradet@stange.kirken.no 

Ved å melde dere på til dåp, godkjenner dere at navn kan offentliggjøres i bla. menighetsblad, og at dere vil bli tilbudt videre oppfølging ifbm. trosopplæringstiltak. Ønsker dere ikke dette, må dere ta kontakt med kirkekontoret.